“Tulcea are o nouă centură neagră în Kyokushin. Sensei Pănuță a demonstrat din nou!”

În perioada 20-21 noiembrie 2020, în Bucureşti s-a desfășurat Stagiul Naţional de toamnă al Federaţiei Romane de Karate Kyokushin, organizat la superlativ de clubul Budo Gym Bucureşti, preşedinte shihan Gruia Docan – centura neagră 5 Dan. Stagiul şi examenul s-au desfăşurat, datorită restricţiilor impuse de pandemie, în două săli de antrenamente, pe grupe, respectând toate normele şi măsurile de siguranţă împotriva COVID 19.
Antrenamentele şi examenul au fost conduse de Shihan Gruia Docan preşedintele FRKK, ajutat Sensei Potcovuță Aurel, centura neagră 4 Dan, vicepreşedinte FRKK şi sensei nicolae Pănuță, tulceanul nostru de la Nippon Budo Sport.
Adrian Militaru, cel care a obținut primul DAN în artele marțiale, are 16 ani, este elev al Liceului Ion Creangă și practică Karate Kyokushin de opt ani sub îndrumarea celui mai titrat profesor de profil, sensei Nicolae Pănuță. Cea mai mare reușită a lui Adi constă în titlul de Campion European, în 2018, la Campionatul European din Suedia. Și anul trecut, Adrian Militaru a adus un aur și un argint la Jocurile Europene de la Aalborg, demonstrând că este unul dintre cei mai titrați sportivi ai județului.

„Pe această cale doresc să mulţumesc lui Shihan Gruia şi lui senpai Damian pentru organizarea ireproşabilă a stagiului, lui sensei Potcovuță pentru tot suportul acordat la antrenamente şi examen, lui senpai Gabi pentru că este permanent alături de familia Nippon, să felicit toţi sportivi ce au promovat examenul de promovare în grad, mai ales lui Militaru Adrian care a trecut la alt nivel, centura neagră, care este nivelul maturizării în karate kyokushin… şi nu în utimul rând să îi felicit şi să le mulţumesc părinţiilor acestor copii minunaţi că îi susţin şi sprijină necondiţionat pe calea artelor marţiale!! Osu!!” a declarat sensei Nicolae Pănuță la finalul stagiului.