Despre noi

Federaţia Română de Karate Kyokushin, denumita pe scurt FRKK, este o federatie sportiva nationala ce are ca scop promovarea si dezvoltarea stilului de Karate Kyokushin in tara noastra si nu numai, fara discriminare pe criterii de apartenenta la anumite organizatii mondiale sau internationale de karate kyokushin!
FRKK isi propune sa sprijine practicarea si dezvoltarea acestui stil de karate – in toate formele sale, la toate nivelurile şi prin toate mijloacele legale, pe care le apreciază ca fiind utile si necesare. Totodata, isi doreste sa participe activ la incurajarea, pregatirea si educarea tinerilor si adultilor de orice varsta in spiritul karate-ului kyokushin.

Organigrama Federaţiei Române de Karate Kyokushin
Presedinte: Shihan Gruia Docan – 5 dan
Vicepresedinte: Sensei Aurel Potcovuta – 4 dan
Secretar General: Sensei Nicolaie Panuta – 4 dan
Presedintele Comisiei Centrale de Competitii: Sempai Damian Deheleanu – 2 dan

Cadru legislativ
Prin sentinta Tribunalului Bucuresti din data de 12.09.2016, a luat fiinta FEDERATIA DE KARATE KYOKUSHIN. Sentinta a fost apoi legalizata in data de 06.10.2016 cu mentiunea – definitive.
Prin sentinta Tribunalului Bucuresti din data de 21 februarie 2017, Federatia de Karate Kyokushin a devenit FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE KARATE KYOKUSHIN, indeplinind toate conditiile solicitate in acest sens. Sentinta apoi a devenit definitiva in data de 30 martie 2017.