EXAMEN GRAD – 16 noiembrie 2019

In perioada 15-16 noiembrie 2019, a avut loc la Bucuresti Stagiul National de Toamna al FRKK si Examen de grad in Karate kyokushin. Stagiul a fost condus de o comisie formata din: Shihan Gruia Docan 5 dan – Presedinte FRKK, Sensei Panuta Nicolaie 4 dan – Secretar General al FRKK si Sensei Potcovuta Aurel 4 dan – Vicepresedinte al FRKK, Sempai Damian Deheleanu 2 dan – Presedintele Comisiei Centrale de Competitii a FRKK.
Au fost doua zile de foc cu multa munca, mult efort din partea tuturor materializat la final cu examenul de promovare in gradul urmator in karate kyokushin.
Felicitari tuturor participantilor la acest stagiu/examen si bineinteles tuturor celor care au promovat examenul de grad. Pot spune ca incepand de astazi FRKK se poate mandri cu inca patru noi centuri negre – 1 dan (Uncu Vlad si Calcan Cristian – Nippon Tulcea, Mitrescu Andrei _Shobu Constanta si Tanase Demetrius – Budo Gym Bucuresti) si doua centuri negre – 2 dan (Alex Mitea – Shobu Constanta si Catargiu Marius – Budo Gym Bucuresti)!
Sunt foarte mandru de toti cei care azi au promovat acest examen si mai ales de cei care au promovat examenul de 1 si 2 dan!
Felicitari si elevilor mei de la Budo Gym Bucuresti pentru modul in care s-au pregatit si sustinut acest examen!
Mult succes tuturor la toate evenimentele la care vor participa pe viitor!
OSU!