COPIII DE 10 AI ROMANIEI – RAUL MANOLE

ANTENA 1 – OBSERVATOR, 11.08.2020
Copiii de 10 ai Romaniei – RAUL MANOLE!

Artele martiale din Romania au dat si continua sa dea o multitudine de sportivi de exceptie, copii minunati, talentati, educati, caractere deosebite si oameni de nadejde atunci cand vorbim despre viitorul Romaniei.
In Federatia Romana de Karate Kyokushin avem foarte multe exemple de astfel de copii exceptionali. Unul dintre ei este Raul Manole, membru al Clubului Budo Gym Bucuresti.
A inceput sa practice karate kyokushin de la varsta de 6 ani la Clubul Budo Gym Bucuresti, sub indrumarea lui Shihan Gruia Docan 5 dan kyokushin.
Inca de la primele antrenamente a demonstrat reale calitati de luptator, avand totodata o capacitate iesita din comun in a asimila tehnici si procedee noi precum si de a le pune foarte repede in practica.
La doar cateva luni de la inceperea antrenamentelor, la varsta de 6 ani si jumatate, a intrat in “focul” competitiilor de karate kyokushin reusind sa obtina medalia de argint la primul sau turneu de acest gen.
A urmat o cariera foarte impresionanta atat ca participare (ca numar de competitii) cat si ca lupte (meciuri)/titluri castigate.
Este unul dintre cei mai cunoscuti si cei mai titrati luptatori de karate kyokushin din Romania la categoria sa de varsta. Este in Top 3 cei mai buni sportivi din Romania la categoria sa de varsta de peste 5 ani consecutiv.
Vreau sa subliniez aici si sustinerea totala pe care o are din partea familiei sale Manole Cristina Viorel Manole care a facut eforturi considerabile pentru ca Raul sa se poata pregati temeinic si sa poata participa la toate competitiile la care a fost selctionat.
De asemenea Raul este un elev foarte silitor si la scoala unde are rezultate foarte bune.
Este unul dintre marile noastre sperante in a deveni pe langa un sportiv de exceptie si un viitor antrenor si arbitru international desavarsit avand toate calitatile pentru acest lucru.
Mult succes Raulica si sa dea bunul Dumnezeu sa ne indeplinim toate obiectivele propuse!
Multumim FTMB si domnului presedinte Ticu Placinta pentru amabilitatea de a ne pune la dispozitie sala de sport in mod gratuit pentru acest reportaj!
Multumim Antena 1 si Antonia Gasparovici pentru interesul acordat fata de copiii nostri de exceptie si promovarea lor ca modele corecte si adevarate pentru generatia lor!!
OSU!