AZI SUNT “PROFU’ TĂU DE SPORT” – BUCUREȘTI, 10 decembrie 2019

Ieri, 10 decembrie 2019, am avut deosebita placere sa fiu “prof de sport” pentru 60 de elevi ai Liceului Teoretic Ștefan Odobleja din Sectorul 5 in cadrul campaniei inițiate de Asociația Junior Sport și numită generic „TRIMITEȚI COPIII LA SPORT!”, la invitatia prietenei mele si ïnitiatorul acestui proiect foarte frumos si util, Beatrice Mercado, o campanie de promovare a sportului și educației fizice în rândul copiilor.
La aceasta activitate am fost insotit si de Damian Deheleanu, antrenor in cadrul Clubului Budo Gym si 4 dintre campionii clubului nostru – Manole Raul,Tanase Alexandru, Ma Denis și Sârbu Matei, care au facut o mica demonstratie în fața elevilor prezenți pentru ca acestia sa inteleaga mai bine ce inseamna karate-ul kyokushin.
Ma bucur nespus ca am avut ocazia sa impartasesc cu acesti copii din experienta mea de viata in primul rand si in al doilea rand din experienta mea ca sportiv, antrenor si conducator de club/federatie. 
Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost interesul manifestat de acesti copii fata de sport, educatie fizica si orice fel de sfaturi, invataminte pe care eu am incercat sa le ofer, toate provenind din experienta mea acumulata in cei peste 30 de ani petrecuti in lumea artelor martiale si a sportului in general.
Multumesc inca o data Beatrice Mercado pentru invitatie si-ti doresc mult succes in acest proiect atat de folositor generatiilor tinere din Romania!