An Nou Fericit!

Dragi colegi din FRKK, frati intru kyokushin karate si nu numai!
Am avut cu totii un an 2020 foarte dificil cu enorm de multe provocari si incercari pentru noi toti si pentru familiile noastre, pentru cei dragi noua, si pentru toti romanii!
In ciuda tuturor acestor “obstacole” ati demonstrat cu totii ca spiritul kyokushin este o flacara vie care nu poate fi stinsa atat de usor!
Anul 2020 a devenit pentru noi toti o reala “misiune” prin care ati putut mentine activitatea la un nivel optim si ati fost un sprijin adevarat pentru multi copii, tineri, familii, in a le oferi in cele mai grele momente o alternativa pentru a “iesi” (chiar daca uneori doar pe calea virtuala) din acel lock down fizic si in mod special psihic in care am fost cu totii fortati sa intram!
Toate acele antrenamente mai intai pe ZOOM apoi in sali dar cu restrictiile impuse de legislatia in vigoare, Tabara de vara si ea organizata intr-o forma inedita, stagiile cu intructorii FRKK de la Sulina si Piatra Neamt, examenele de grad desfasurate si ele in conditii foarte diferite si restrictive fata de normalitate, toate acestea au fost si vor ramane niste momente unice in istoria karate-ului kyokushin din Romania si voi toti ati facut ca toate acestea sa fie posibile si am reusit impreuna sa scriem istorie!
Mesajele de incurajare primite in acest an de la Directorul General al IKOKU, Shihan Shigeru Tabata si mai ales exemplul personal pe care acesta ni l-a dat prin antrenamentele pe care le-a desfasurat in dojo-ul sau din Yamagata nu au facut decat sa ne incurajeze mai mult si sa ne reaminteasca ca spiritul kyokushin – OSHI SHINOBU, este mai prezent ca oricand si acum in aceasta perioada dificila a pandemiei putem da adevaratul examen si anume acela al rabdarii si al perseverentei despre care ne spunea Sosai Oyama!
Urmeaza un an 2021, care pe langa incertitudinile cu care debuteaza si starea de nesiguranta alimentata de continuarea raspandirii acestui virus, vine la pachet si cu multa speranta, incredere si bucurie ca vom reusi sa revenim cat mai curand la o viata normala si la o activitate competitionala care sa se desfasoare in parametri cat mai aproape de cea cu care suntem obisnuiti!
Ma bucur ca in acest an greu, 2020, toti operatorii dojo din FRKK si conducatorii de cluburi au reusit sa mentina activitatea la un nivel foarte bun si chiar sa aiba o crestere semnificativa in conditiile in care restrictiile impuse au fost aproape imposibile pentru noi toti…
In acest sens as dori sa le multumesc tuturor conducatorilor de cluburi, antrenorilor, instructorilor din FRKK pentru munca deosebita depusa in vederea desfasurarii tuturor activitatilor la nivel de club sau la nivel national si vreau sa multumesc in mod special celor care au fost alaturi de conducerea FRKK in acest an deosebit de greu pentru noi! As aminti aici pe sempai Damian Deheleanu si cei doi membri ai Consiliului Director, Sensei Panuta Nicolaie si Sensei Potcovuta Aurel!
M-as bucura de asemenea daca in acest an 2021 toti cei din karate kyokushin din Romania am reusi sa lasam orgoliile deoparte si sa ne dam seama ca a sosit timpul sa ne unim fortele si sa incercam sa avem cat mai multe activitati impreuna pentru ca… eu cred… ca avem mult mai multe lucruri in comun care sa ne uneasca decat lucruri care sa ne desparta/divizeze!
Urez pe aceasta cale tuturor membrilor , sportivilor, instructorilor, antrenorilor, conducatorilor de cluburi, operatorilor dojo si membrilor Consiliului Director al FRKK, un An Nou 2021 cu sanatate, fericire, prosperitate si cat mai multe realizari pe calea kyokushin!
Cu stimă,
Presedintele Federatiei Romane de Karate Kyokushin
Shihan Gruia Docan