Despre noi

Prin sentinta Tribunalului Bucuresti din data de 12.09.2016, a luat fiinta FEDERATIA DE KARATE KYOKUSHIN! Sentinta a fost legalizata astazi, 06.10.2016 cu mentiunea – definitiva!
Scopul F.K.K. il constituie promovarea si dezvoltarea stilului de Karate Kyokushin in tara noastra si nu numai, fara discriminare pe criterii de apartenenta la anumite organizatii mondiale sau internationale de karate kyokushin!
Federatia este formata din departamente constituite in functie de afilierea acestora la organismele internationale de profil. Denumirile departamentelor vor fi alese in functie de denumirea organizatiei internationale la care cluburile care formeaza departamentul, vor fi afiliate. Conducatorii alesi ai departamentelor devin membri ai Consiliului Director al Federatiei si vor detine implicit functia de VICEPRESEDINTE al F.K.K.
F.K.K. isi propune sa sprijine practicarea si dezvoltarea acestui stil de karate – in toate formele sale, la toate nivelurile şi prin toate mijloacele legale, pe care le apreciază ca fiind utile si necesare. Totodata, isi doreste sa participe activ la incurajarea, pregatirea si educarea tinerilor si adultilor de orice varsta in spiritul karate-ului kyokushin.
Presedintele Federatiei de Karate Kyokushin este Sensei Gruia Docan, 4 dan kyokushin. Primele doua departamente constituite in cadrul federatiei sunt:
• All Japan Kyokushin Union, al carui sef de departament si vicepresedinte al F.K.K. este Sensei Nicolaie Panuta – 4 dan kyokushin
• Honkyokushin, al carui sef de departament si vicepresedinte al F.K.K. este Sensei Sorin Popescu – 5 dan kyokushin.
OSU!